Grönland Klíma Kft.

Székhely: 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 3.
Telephely: 5600 Békéscsaba, Kazinczy utca 11.
Iroda: 1085 Budapest, Kőfaragó utca 9.

Adószám: 14874491-2-42
Közösségi adószám: HU14874491
Cégjegyzékszám: 01-09-924025
Bankszámlaszám: 10701379-49387908-51100005

Irodánkat itt találja:


Nagyobb térképre váltás

Grönland Klíma Kft. – Bemutatkozó

A Grönland Klíma Kft. 2009-ben alapult, a gazdasági világválság közepén. Ennek ellenére, tele optimizmussal és lendülettel kezdtük felépíteni, az elsősorban klímatechnikával foglalkozó vállalkozásunkat. Miután a fagyott földbe vertem a cölöpöket, munkám előrehaladását leginkább segítette a több mint 15 éves tapasztalat a légkondicionálás terén. E tapasztalatot Magyarország egyik meghatározó szerepet betöltő, piacvezető klíma és épületgépészeti vállalkozásánál szereztem. A folyamatosan bővülő ügyfélkörünk, akiknek a klímatizálásban segítettünk, már elmondhatják „bár családias légkör fogadott mikor megkerestük a Grönland Klímát a különfélébb klímatecnikai igényeinkkel, annál nagyobb profizmust tapasztaltunk a megkereséstől, egészen a kivitelezésig”. Az utóbbi mondatom kissé közhelyes és mondhatni nagyképű, de minden klímaszerelésnél betartjuk a legfontosabb szabályunkat: nálunk a cipőlevételnél kezdődik a jó munka, ahogy azt a Szüleink is tanították.

Cégünk tervezéstől a kivitelezésig épületgépészettel foglalkozik, hűtéssel és légtechnikával kapcsolatos munkákat tapasztalt klímaszerelő szakembergárda látja el. Fűtés, víz, gáz, csatornaszerelési munkák kivitelezését, jól képzett alvállalkozók végzik. Klíma szervizzel, garanciális és klíma karbantartási feladatok ellátásáról munkatársaim gondoskodnak, akik folyamatos továbbképzési és tudásfrissítő kurzusokon vesznek részt, hogy mindig naprakész információjuk legyen a legújabb klíma technológiákról.

Modern gondolkodásom lehetővé teszi az energiatakarékos klíma és fűtéstechnikai rendszerek iránti érdeklődésem bővítését. Energiahatékonyság mellett nagy figyelmet szentelek a költséghatékony cégműködésre, mind az ügyfelek, mind pedig a saját szférámban, az „energia” mint fogalom, céljaink közé tartozik. Céltudatosságomnak nem szab határt a klímás piac eltelítettsége. Célom, egy hatékony gazdaságos légkondicionálással foglalkozó vállalkozás működtetése, amely megfelelően látja az ügyfeleit, partnereit, dolgozóit. Terveim közt nem szerepel a világ megváltása, mikor az Univerzumot is megválthatnám :), viszont tréfát félretéve folyamatos fejlődést generálok, ezért tudjuk a legkorszerűbb klímatechnikai eszközöket használni a kivitelezéseknél.

Idén betölti a 4 esztendős születésnapját a Grönland Klíma, elmondhatom, igen szép eredmény áll mögöttünk, dinamikus fejlődésünket a fanatista cégvezetésnek köszönhetem. Ízig-vérig a munka megszállottjaként, most is arra törekszem, hogy a klímatizálásban  elért eredményeinket stabil lábakon tartsam. Ügyfél orientált mivoltomnak köszönhetően, szemem előtt lebeg, hogy ügyfeleimet, partnereimet elégedettséggel töltsem el. Nem utolsó sorban a munkatársaimmal kialakult harmonikus kapcsolatot ápoljam, amit az egyik legfontosabb feladatomnak tartok.

Tisztelettel:

 Farkas Zsolt
ügyvezető


  • Lépjen velünk kapcsolatba!


  • Elérhetőségeink

    +36-1-266-3011

    +36-20-405-3560

    info@gronlandklima.hu

    1085 Budapest, Kőfaragó u. 9.