Panasonic_ELMU_EMASZ_promo

Még mindig gázzal fűt? Váltson LEVEGŐRE és csökkentse FŰTÉSI költségeit! Fűtsön akár fél évig INGYEN* az ELMŰ-ÉMÁSZ GEO TARIFA és a PANASONIC HŐSZIVATTYÚ használatával.

6000-kWh-ingyenHa most vásárol Panasonic hőszivattyút és az ELMŰ-ÉMÁSZ által biztosított GEO Tarifát is igénybe veszi, akkor 6 000 kWh fogyasztásig az energiadíját kedvezményként adjuk Önnek.

Biztosítson kellemes meleget a legnagyobb hidegben is! Az AQUAREA a PANASONIC legújabb fejlesztésű levegő-víz hőszivattyú családja, mellyel és az ELMŰ-ÉMÁSZ által biztosított kedvezményes GEO Tarifás árambetáplálással, energiatakarékosan fűthetihűtheti lakását házát, mindeközben a hőszivattyú még a használati meleg vizet is megtermeli. A PANASONIC északi országokban szerzett tapasztalatait felhasználva végezte az AQUAREA hőszivattyú fejlesztését, ezért segítségével még a legzordabb, akár -20°C-os időjárási viszonyok között is tökéletes komfortot biztosít otthonában. Mi, a PANASONIC dolgozói tudjuk, hogy milyen nagy felelősség a fűtő- és hűtőrendszerek építése és telepítése, ezért csak a legkiválóbb fűtési és hűtési megoldásokat ajánljuk Önnek.
Maximálisan bízunk termékeinkben, ezért az AQUAREA fő alkotóelemére, a kompresszora 5 év garanciát biztosítunk vásárlóinknak. Hőszivattyúink energiafogyasztásának költségei az ELMŰ-ÉMÁSZ által biztosított GEO Tarifa használatával tovább csökkenthetőek. Ráadásul most 6 000 kWh energia díját takaríthatja meg, melyet az ELMŰ-ÉMÁSZ az Ön áramszámlájából engedményez.**

* Az akció keretében 6 000 kWh energia díját kapja kedvezményként. Ezen energiadíj felhasználásának időtartama a fűtési szokások függvényében változhat!
** További információkért keresse fel a www.gronlandklima.hu oldalt vagy hívja a elérhetőségeinket: +36 1 266 3011 / +36 20 405 3560.
A GEO Tarifáról a www.aram.hu/geotarifa oldalon tájékozodhat.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

ELMŰ-ÉMÁSZ-Panasonic 2013 promóciós program – Részvételi feltételek

 1. A promóciós csomag tartalma:
  GEO tarifa,
  A felhasználó a külön mért, a Szolgáltató által GEO tarifával a felhasználó részére kiszámlázott hőszivattyús fűtési rendszer fogyasztásából 6.000 kWh áramdíj kedvezményben részesül.
 2. A promócióban való részvétel feltételei:

  Az ELMŰ-ÉMÁSZ- Panasonic promóciós program célja az energiatudatos fogyasztói magatartás és a megújuló energiák gyakorlati alkalmazásának elterjesztése jegyében, az új hőszivattyús fűtési rendszer beruházások támogatása. A promóciós csomag írásban igényelhető, a Panasonic Magyarország partnerei által kitöltött, ELMŰ-ÉMÁSZ Vevőkóddal ellátott, érvényesített „Nyilatkozat” benyújtásával. Az igénylés elfogadásához szükséges hogy a Partner érvényesítse (dátum, aláírás, bélyegző).
  A Szolgáltató fenntartja a jogot a Partnerek körének változtatására. A Partnerek aktuális listája a Panasonic Magyarország, az ELMŰ-ÉMÁSZ ügyfélszolgálati pontjain, valamint a www.aram.hu weboldalon keresztül érhető el. A Szolgáltató kizárólag a benyújtáskor érvényes Partner lista alapján tudja az igényeket elfogadni.
  A promóciós csomagot a felhasználó – a GEO tarifával együtt – az ELMŰ-ÉMÁSZ Ügyfélszolgálatán igényelheti.

 3. A promóció kezdete, időtartama:

  A promóciós program 2013.09.01-2013.12.31-ig van érvényben. A Szolgáltató fenntartja a jogot a promóció meghosszabbítására, vagy megszüntetésére. A promóciós csomag minden olyan új bekapcsolás esetén igénybe vehető, amely a promóció kezdetekor még nem került megrendelésre és nem kezdődött meg a kivitelezés. A promóciós csomag nem vehető igénybe a promóció kezdetekor már megrendelt beruházásokra, függetlenül attól, hogy rendelkezik villamos bekötéssel, vagy sem. Továbbá a promóciós csomag nem igényelhető a már átadott és villamos bekötéssel rendelkező beruházásokra sem.

 4. A promóció vége:

  A promóciós csomag azon esetekben vehető igénybe, amikor a Felhasználó a promóció befejezésének időpontjában már érvényes megrendeléssel, valamint a Partner és a Szolgáltató által hitelesített „Nyilatkozattal” rendelkezik a promóciós csomag igénybevételének jogosultságáról. Nem jár azokra a beruházásokra, amelyeket a promóció végének időpontját követően rendeltek meg, illetve azon esetekben, amikor a Promóció végének időpontjáig a Felhasználó még nem rendelkezik érvényes a Partner és a Szolgáltató által érvényesített „Nyilatkozat”-tal, mely igazolja az elvégzett bekötést és a promóciós csomag igénybevételének jogosultságát.

 5. Általános feltételek:

  A promóció más akciókkal nem vonható össze. A promóciós csomag igénylése, illetve igénybevétele a Részvételi feltételek elfogadását jelenti. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot arra, hogy a promóciót megszüntesse, tartamát megváltoztassa, illetve azt újraindítsa. Az esetleges elírásokért, nyomdai hibákért a Szolgáltató felelősséget nem vállal. Jelen promócióra a magyar jog előírásai az irányadóak. Az előfizetői szerződésre, szolgáltatási feltételekre vonatkozóan, a Részvételi feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Szolgáltató Üzletszabályzata változatlanul érvényben marad.

 • Lépjen velünk kapcsolatba!


 • Elérhetőségeink

  +36-1-266-3011

  +36-20-405-3560

  info@gronlandklima.hu

  1085 Budapest, Kőfaragó u. 9.